Cursul 20 de algoritmi il poti accesa aici.

Este cursul gratuit oferit pe platforma noastra care iti ofera posibilitatea sa studiezi

20 de algoritmi

elementari din programare care te pot ajuta ulterior in cariera de programator.

La inceputul anilor 70 datele au inceput sa fie prelucrate cu ajutorul calculatoarelor. Calculatorul s-a dezvoltat continuu de atunci pana in zilele nostre. Programele au devenit din ce in ce mai complicate. Sarcinile pe care omul le-a cerut calculatorului au devenit tot mai complexe.

Pentru a elimina cat mai repede aceste neajunsuri s-a trecut la un nivel superior in programare – programarea structurata.

Aceasta programare a necesitat respectarea unor reguli de baza precum si scrierea sistematica a programelor folosindu-se niste structuri simple de control prin a caror inlantuire logica s-au format algoritmii.

Prezentarea structurii cursului

Cursul prezentat de noi este structurat pe 20 de lectii fiecare dintre ele respectand o structura bine stabilita:

  • prezentarea teoretica a problemei supusa atentiei studentului;
  • prezentarea si discutarea algoritmului in pseudocod;
  • prezentarea uneia sau mai multor solutii implementate in C++ a algoritmului discutat anterior.

De cand a fost lansat pe piata, cursul a strans foarte multi studenti dornici sa aprofundeze aceste subiecte – lucru care pe noi ne-a bucurat si ne-a incurajat sa continuam. Numarul studentilor inscrisi creste zilnic ceea ce ne bucura.

Programele LAN Academy nu se opresc la acest curs. Vom veni in curand cu alte cursuri in diverse formate, astfel incat, fiecare prieten LAN Academy sa gaseasca ceva util pentru el, ceva care sa-l ajute sa pregreseze in cariera.

 

Acum acest curs se gaseste si pe canalul nostru de Youtube. Va asteptam sa il vizionati!

Cei care se aboneaza la canalul nostru vor primi in permanenta informatii noi de fiecare data cand publicam un film nou!