Vrei sa inveti cum spui NU, DEPRESIEI?

Astazi, multa lume se confrunta cu depresia. Din cauza pandemiei, din cauza infernului de informatii care ne bombardeaza zilnic, multi dintre noi ajung sa intre intr-o depresie grava.

Este un fenomen de care multa lume nici nu isi da seama, nu constientizeaza ce se intampla cu el pana in momentul in care este foarte tarziu.

Am ales sa va vorbesc astazi despre o fata simpla, obisnuita la fel ca fiecare dintre noi. Ii vom spune generic Maria.

Maria a ales sa munceasca in plus in aceasta perioada pentru a nu cadea prada depresiei. Pe langa programul ei obisnuit, ea s-a gandit ce ar fi daca ar invata o noua profesie. Pana se va termina pandemia ar putea ajunge destul de departe incat sa isi reconsidere cariera.

In timp ce unii stau pe fotoliu si se plictisesc in fata televizorului, Maria studiaza limbaje de programare si tehnologii moderne.

nu depresiei

NU ARE TIMP SA INTRE IN DEPRESIE! NU DA VOIE DEPRESIEI SA SE APROPIE DE EA!

A ales sa faca acest drum pentru ca meseria de IT-ist este foarte ceruta pe piata si foarte bine platita.

 

Ce a ales Maria sa faca?

Invata alaturi de LAN Academy pentru ca are nevoie de spijin, indrumare si sustinere.

spune nu depresiei

A facut deja cursul gratuit oferit de noi. S-a abonat la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent cu alti algoritmi pe care dorim sa ii publicam online.

A inceput studiul intensiv al algoritmicii si al limbajului de programare C++ pentru a pune corect si cinstit bazele viitoarei sale cariere.

A continuat apoi cu HTML, CSS, JavaScript si PHP.

Acum deja are un mic portofoliu online pe care il poate arata incepand de la primul interviu la care va participa in curand.

 

Ce efort depune Maria?

Maria lucreaza zilnic 3-4 ore in timpul saptamanii si 7-8 ore in weekend. Nu pare mult! Nu pare nici putin tinand cont ca ea are o profesie. Ea mai are si alte obligatii zilnice ca orice adult.

Importanta este atitudinea si dorinta ei de a face ceva nou si bun pentru ea si viitorul ei.

Important este sa vrea sa inainteze si sa nu se lase doborata de greutati si neajunsuri.

 

Oare esti si tu o Maria?