• 0736-069-356
  • admin@lanteam-solutions.com
  • Cluj, Romania

Citizens High School

Viitorul tău! Alegerea ta!

Înscriere online – Flexibilitate – Acreditare


Citizens High School

este o şcoală acreditată regional şi național în SUA iar documentele şcolare emise se bucură de recunoaştere internațională.
Şcoala încearcă o abordare unică a procesului instructiv – educativ folosind resurse online şi desfăşurând întregul proces de predare – învățare – evaluare la distanță.
Aici copii au libertatea de a învăța aşa cum  îşi doresc, în ritmul ales de ei şi cu mult mai multe opțiuni decât oferă şcoala tradițională.
Este o metodă modernă şi unică de învățare care nu funcționează pentru toată lumea.
Peste 25000 de studenți au fost mulțumiți de această şcoală. CoHS nu are cerințe speciale de locație sau vârstă pentru studenții înscrişi la ei.
Totuşi, pentru a face față cu succes rigorilor programului, recomandăm elevilor să fie foarte aproape de finalizarea cursurilor gimnaziale sau chiar cu ele finalizate în momentul înscrierii în programul de liceu.
Tot ceea ce contează este ca studentul să îşi dorească să învețe şi să îşi facă o carieră proprie.

Învaţă oriunde! Liber şi conştient! Învaţă cu noi!

Învăţare accelerată, orientată spre dezvoltarea carierei tale!

Parteneri oficiali


LAN Team Solutions a ales să deschidă în trecut un parteneriat cu această şcoală pentru a putea oferi copiilor interesați o educație de calitate, folosind resurse educaționale online.

Copii noştri au urmat cursurile acestei şcoli, iar noi ca părinți suntem încântați şi multumiți că am găsit un alt drum față de cel oferit de şcoala tradițională.

Finalitatea acestui traseu academic este obținerea diplomei de High School acreditată şi recunoscută internațional cu care ei să îşi poată continua studiile acolo unde vor dori.

Metoda de învățare li s-a potrivit foarte bine, ei urmează atât cursurile obligatorii impuse de către şcoală cât şi alte cursuri care să îi ajute în cariera lor viitoare.

Tu eşti singurul care ia decizia! În ce ritm vrei să înveți , ce materii vrei să urmezi, ce carieră alegi pentru viitorul tău. Costurile pot fi mai mari!

Resursele de care ai nevoie s-ar putea să fie mai costisitoare decât te aşteptai! Ai nevoie de asemenea de computer şi conexiune bună la Internet.

Citizens High School te ajută să îți conturezi singur drumul cu costuri mult reduse față de cele practicate de alți furnizori de servicii educaționale.

Citizens High School te ajută să îți conturezi singur drumul cu costuri mult reduse față de cele practicate de alți furnizori de servicii educaționale.

Cercetează resursele pe care le oferă și vezi ce ți se potrivește!

Citizens High School te ajută cu tot ce ai nevoie pentru a învăța. Nu ai nevoie de nimic in plus.

Cercetează resursele pe care le oferă și vezi ce ți se potrivește!

Citizens High School este un liceu complet acreditat. Programul nostru este conceput pentru a oferi o diplomă de liceu completă, și nu o echivalență sau un certificat. Mențin programa după care lucrează la cele mai înalte standarde de acreditare în ceea ce privește conținutul, structura și criteriile educaționale.

Cercetează acreditările pe care le oferă și vezi dacă ți se potrivește!