Să facem cunoştinţă!

Salut, îți mulțumim că ai intrat pe site-ul nostru! Misiunea site-ului nostru este de a-ți pune la dispoziție toată informația necesară, legată de învăţarea online de care ai putea avea nevoie. Pentru că ținem la timpul tău și vrem să faci alegerile cele mai bune, am încercat să fim cât mai concişi. Simplitatea cu care poţi ajunge la informaţiile noastre, este gândită astfel încât să coincidă cu cerinţele tale. Deci bine ai venit și să știi că nu ne supărăm dacă ne trimiți un gând bun!

LAN Academy

Peste 2 decenii de muncă cu oamenii şi pentru oameni:
© Training şi resurse educaţionale
© Realizare de aplicaţii web personalizate
© Consultanţă în domeniul IT

Lucia Negreanu-Maior

Lucia Negreanu-Maior

Profesor
Founder and Managing Director
Lan Team Solutions SRL

Portret profesional

Am început să predau şi să lucrez cu tinerii încă din primul an în care am devenit profesor de fizică. Da! Am inceput prin a fi profesor de fizică. Fizica a fost şi rămâne prima mea dragoste. Din considerente independente de voinţa mea, nu am putut continua foarte mult pe acest drum. Am trecut către informatică, matematică şi programare comercială. Asta nu înseamnă că nu mai iubesc fizica – am pus-o doar undeva alături.

Formarea de bază este ca profesor, dar dezvoltarea continuă făcută pe partea de web development pentru a deveni Software Engineer m-a ajutat în dezvoltarea unor proiecte complexe.

Mi-am dezvoltat abilităţile de training online şi am început să dezvolt cursuri şi programe online de predare folosind tehnologii şi dispozitive moderne şi competitive.

Portret personal

Am trei copii şi în timpul liber îmi place să mă ocup de grădinărit şi îngrijirea căţeilor familiei, care ne bucură zi de zi. Îmi plac plimbările în aer liber alături de ei. Îmi place să citesc, la umbra unui pom din grădina noastră, să ascult vântul şi să privesc cerul curat în zilele de vară.
Valorile după care mă ghidez în viaţa personală şi în cea profesională sunt adevărul, cinstea, empatia, bunătatea, demnitatea şi admiraţia succesului celor din jurul meu.

Adrian Negreanu-Maior

Adrian Negreanu-Maior

Profesor
Director of Academic Programs
Lan Team Solutions SRL

Portret profesional

Formarea mea de bază este aceea de profesor de fizică şi cercetător ştiinţific în Biofizica şi Fizică atomică şi nucleară. Continuarea am realizat-o prin trecerea către informatică, matematică şi web development unde am găsit de-a lungul timpului foarte multe provocări dar m-am bucurat sa le fac faţă.
Ca profesor de informatică am avut rezultate verificabile de-a lungul anilor. Astăzi tinerii pregătiţi de mine sunt antreprenori în IT-ul clujean şi nu numai, doctoranzi la New York, programatori la Google etc. Am avut de-a lungul carierei mele de profesor numeroşi olimpici naţionali pentru pregătirea cărora am alocat ani de muncă.
Am creat o echipă de programatori din postura de Project Manager pe care i-am ajutat să înveţe, i-am introdus pe proiecte reale în munca cu clientul final şi apoi i-am ajutat să îşi găsească propriul lor drum în programare ca antreprenori sau angajaţi la firme de top. Mi-am dezvoltat continuu abilităţile de trainer pentru ca astăzi să pot susţine conferinţe, webinarii, întâlniri şi să ofer consultanţă atât în programarea didactică cât şi în cea comercială, atât în limba romană cât şi în limba engleză.
Am 35 de ani experienţă în programare, munca pe proiecte B2B orientate spre dezvoltarea unor aplicaţii web personalizate pentru clienţi internaţionali, cunoaşterea tehnologiilor WEB de ultimă oră. Am gestionat baze de date pentru clienţi cu cifre de afaceri colosale, am dezvoltat platforme pentru aviaţie, medicină, imobiliare, asigurări, lanţuri de farmacii, biblioteci şi şcoli din postura de Chief Technical Officer, Senior Software Engineer şi Architect.

Portret personal

Sunt tată a trei copii şi vreau să cred despre mine că sunt o persoană verticală şi deschisă. Mă definesc dragostea, empatia, profesionalismul, sinceritatea şi cinstea. Urăsc minciuna, falsul, manipulările şi urâtul în general.
Sunt ancorat în prezent şi îmi place să iau decizii clare şi echilibrate. Îmi place să învăţ, să citesc, să conduc maşina, să mă joc cu câinii noştri. Sunt modalităţile mele de a mă destinde pentru a face faţă tuturor proiectelor pe care le am în lucru.
Îmi place să lucrez în jurul casei pe care am construit-o şi să mă uit la filme de acţiune şi la filme din care pot descoperi ceva nou.

Andrei Gabriel Negreanu-Maior

Andrei Gabriel Negreanu-Maior

Student
Software Engineer
Lan Team Solutions SRL
 

Portret profesional

Am 21 de ani şi sunt student la Goldsmiths, University of London într-un program de Bachelor of Science in Computer Science.
Am terminat Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” din Dej, promoţia 2020.
Fac parte din echipa LAN Academy unde am atribuţii de trainer, creator de conţinut şi web developer.
Am o experienţă de 6 ani în programare şi beneficiez de 9 ani de îndrumarea îndeaproape a mentorilor LAN Academy.

Portret personal

Sunt o persoană dornică să mă înconjor cu oameni de valoare de la care să învăţ în permanenţă ceva nou. Îmi plac sportul, computerele şi filmele.
Îmi doresc să realizez tot ce este bine pentru mine, pentru cariera şi viitorul meu.
Îmi place să glumesc cu prietenii, sunt corect şi sincer. Nu îmi plac oamenii care nu trăiesc în prezent şi în care nu am încredere.
Încerc să îmi echilibrez viaţa pentru că situaţia actuală ne-a adus un context nou, studenţia diferă foarte mult de perioada de liceu şi am învăţat până acum că dacă vreau să înaintez trebuie să-mi pun multe întrebări, să caut sau să aştept un răspuns pentru a face fiecare pas înainte clar şi hotărât.