• 0736-069-356
  • admin@lanteam-solutions.com
  • Cluj, Romania
Blog

Bootcamp online de invatare in programare

Ce este un Bootcamp de invatare in programare?

Sunt programe de formare tehnică pe termen scurt care dezvoltă abilitatile elevilor / studentilor / adultilor in programarea computerelor si dezvoltarea web.

Sunt asemanatoare cu scolile profesionale, aceste bootcampuri ofera un traseu mai rapid si mai accesibil decat programele traditionale de studii de patru ani. In loc sa exploreze o gama larga de subiecte de educatie in domeniul IT, bootcampurile se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor specifice de programare intr-un anumit domeniu.

Pregatirea se face online personalizat sau in grupuri de studenti. Bootcampurile de programare online sunt asemanatoare intre ele in ceea ce priveste lungimea cursurilor. Unii studenti beneficiaza de o pregatire personalizata ceea ce duce la rezultate mai rapide si cu succes imediat.

Se pune accent pe „cultura colaborarii – prin care studentii sunt incurajati continuu sa lucreze impreuna, sa puna intrebari si sa raspunda la intrebari. Se pot organiza de asemenea grupuri de studiu cu o parte dintre studentii unei grupe care au dificultati intr-o anumita parte a materiei studiate.

Bootcamp online de invatare

Conditii general valabile de inscriere intr-un bootcamp online de invatare a programarii

Desi de obicei nu ce cer cunostinte anterioare, este foarte bine ca aceste cunostinte sa existe. Pentru un bootcamp de programare, studentii care au cunostinte anterioare de HTML si CSS, cunostinte de baza, se descurca mult mai repede si au un progres mult mai rapid.

Este bine sa faci un bootcamp online de programare?

Exista foarte multi factori care trebuie pusi in balanta inainte de a va inscrie intr-un bootcamp online de invatare:

  • un program individual este mai eficient dar mai costisitor;
  • un program individual are de obicei un instructor dedicat individual;
  • bugetul de timp pe care trebuie sa il aloce studentul este un factor decisiv. Daca studentul nu poate lucra numai 2-3 ore saptamanal, programul nu se poate termina cu succes in 15-20 de saptamani asa cum estimeaza instructorul. Timpul recomandat de catre instructor este masurat responsabil si trebuie luat in considerare.
  • vrei sa iti schimbi cariera? Vrei sa te perfectionezi si sa cresti in cariera? Vrei sa reusesti la niste examene care urmeaza? – studentul trebuie sa stie de la inceput care este scopul pentru care face programul ales de el.

Ce locuri de munca poti obtine dupa finalizarea unui Bootcamp de programare?

Cei care termina un bootcamp online de invatare in programare pot lucra la o varietate de companii. Majoritatea absolventilor bootcamp continua sa urmeze o cariera ca dezvoltatori web, ingineri soft si programatori de top.

Bootcamp online

 

 

Lasă un răspuns