Vuestic UI

0 Comments

Vuestic UI este o biblioteca gratuita pentru frontend bazata pe Vue3.

Ea contine peste 60 de componente complete care pot fi folosite la dezvoltarea frontend.

Componentele sunt usor de utilizat si cu ajutorul lor se pot personaliza aplicatii WEB destul de rapid si simplu.

Aplicatiile personalizate folosindu-se aceste componente sunt suportate de catre toate browserele moderne: CHROME, EDGE, FIREFOX, SAFARI 10+.

Contine componente pentru personalizarea avatarului, butoane speciale, data table, icoane, carousel si ferestre de modal, diverse tipuri de formuri si template-uri pentru bare de navigare si layout-uri simple de elemente.

Integrarea Vuestic UI intr-o aplicatie existenta deja se poate face fie prin folosirea pluginului gata creat fie printr-o instalare manuala.

Pluginul gata creat se numeste Vue CLI iar daca doriti sa folositi mai multe componente in aplicatie dumneavoastra puteti folosi Vuestic ESM.

Vuestic UI ajuta programatorul de frontend cu o multime de instrumente necesare randarii si executarii cat mai bune a codului CSS si ne referim aici la setarea marginilor gutters si la spatierea dintre containere.

Pentru ca lucreza cu variabile CSS, Vuestic UI ajuta foarte mult la adaugarea culorilor in proiectul de frontend. Se pot deci construi mai usor selectoare de culori. Variabilele create corect sunt adaugate in Colors Config. Aceasta inseamna ca la fiecare modificare a configuratiei, ele sunt actualizate automat. Se pot astfel crea presetari de culori si se pot realiza teme pe diferite culori pentru layout-ul aplicatie la care userul lucreaza.

Lasă un răspuns

Related Posts