Cum se invata la LAN Academy?
Alaturi de profesorii nostri, a invata la LAN Academy inseamna un proces centrat pe elev.
Includerea de elemente suplimentare, incepand de la cele mai simple sarcini pana la proiecte in adevaratul sens al cuvantului, sustine in permanenta procesul de invatare inovator al studentilor nostri.

e-learning invata la LAN Academy?

Din ce materiale didactice se invata?

Materialele didactice folosite in LAN Academy sunt clare, coerente si moderne. Profesorii folosesc manuale, cursuri si carti moderne. Astfel se faciliteaza invatarea de catre studenti a celor mai noi tehnologii de pe piata de profil.
Cunostintele sunt predate si sub forma de materiale video, prin care studentului i se ilustreaza intr-un mod prietenos si facil informatia.

Dupa ce metode didactice se preda?

Exercitiile de codare, proiectele mai simple sau mai ample care sunt dezvoltate alaturi si impreuna cu studentii, fac diferenta clara intre abordarea LAN Academy si alti furnizori de educatie. Impreuna cu studentii se organizeaza periodic sesiuni de discutii si webinarii sustinute de profesori sau de studenti. Acestea au ca scop autoevaluarea competentelor dobandite. Deasemenea ei impartasesc cu ceilalti membri ai LAN Academy lucruri noi invatate pe parcursul parcurgerii programului academic.

Acest mod de lucru faciliteaza in primul rand dezvoltarea creativitatii, a gandirii algoritmice. Munca in echipa si cooperarea intre toti membri LAN Academy indiferent de varsta si de pregatire este prezenta in tot procesul.

In concluzie, programele academice dezvoltate de LAN Academy dezvolta de fapt pentru studentii inscrisi un spatiu optim pentru invatare. Acestia pot experimenta, practica, intreba, documenta  lucrand impreuna la proiectele si provocarile deschise de catre profesori si / sau studenti. Procesul de invatare se desfasoara pe categorii de varsta. Problemele si proiectele care se dezvolta formeaza un flux consistent pentru invatare. Adaptarea proiectelor la viata de zi cu zi este partea in care studentii au cel mai important rol si colaborarea intre ei este esentiala.

Invata alaturi de noi, invata alaturi de LAN Academy!

Lasă un răspuns