Am început să facem cursuri online atunci cand ne-am dat seama că exista foarte multa cerere in acest sens. Cei care doresc să beneficieze de informațiile din programele noastre de pregătire sunt in principal oameni ocupati. Ei isi doresc o dezvoltare a propriei lor cariere folosind informatie de calitate pe care sa o poata asimila intr-un imp scurt. Ei nu au suficient buget de timp pentru a sta într-un program luni de zile. Pe de alta parte trebuie sa poata studia oricand, de oriunde in ritm propriu. Viata in general este plina de stress. Nu trebuie sa mai adaugam si noi in plus o cantitate de stress suplimentara.

Oferim consutanta educationala in acest sens. Raspundem intrebarilor tuturor cu maxima celeritate. Cursantii nostri gasesc in membrii LAN Academy un umar profesionist pe care sa se sprijine.

Cursurile online la care ne-am gandit sunt structurate si concepute pe expertiza noastră didactică.

In viitor, vom atrage si alti specialisti, în domenii pe care noi nu le putem acoperi, care vor realiza cursuri pe domeniile în care sunt ei pregătiti.

 

De ce cursuri online?

Pentru că putem dezbate subiectele mai in detaliu si putem ajuta studentul să înteleagă mult mai profund fiecare temă abordată.

Pentru că generatia actuală are nevoie de informatii clare si concise, informatii de calitate care să le aducă plus valoare în cariera în toată furtuna generată de mersul actual al lucrurilor: pandemie, muncă online, munca de la domiciliu, universităti si borduri de examene închise. examene online etc.

Pentru că cititorii nostri care s-au înscris pană acum la programele noastre ne-au dat un feedback pozitiv, ne-au multumit pentru informatiile livrate.

Cursuri online
Cursuri online

 

Oferim continut gratuit

Am inteles ca exista foarte multa lume dornica sa devina programator. Calculatoarele sunt viitorul chiar daca unii nu inteleg si nu admit aceste lucruri. Robotii vor inlocui foarte multe job-uri intr-un timp foarte scurt. De ce? Pentru ca un robot poate face de exemplu  munca repetitiva mult mai exact, mai rapid si mai ieftin decat un om.

Ne-am gandit ca ar fi foarte bine ca lumea sa aiba acces gratuit la cat mai multa informatie de calitate. Am creat in acest sens si un canal de Youtube pe care ii invitam pe toti cei care doresc sa se inscrie si sa urmareasca cursurile pe care LAN Academy le va posta acolo. 

Sigur ca, daca se doreste o invatare mai profunda a conceptelor prezentate in video, cursantul nostru gaseste si cursul sub forma scrisa pe site-ul nostru: Bootcamp online de invatare. Ca si pe canalul de Youtube si aici inscrierea este gratuita. Cel dornic va gasi aici cursuri gratuite din care poate alege ce il ajuta cel mai mult. Poate pune comentarii, poate posta intrebari la care membrii LAN Academy ii voi raspunde cu profesionalism.

 

Ce contin aceste cursuri?

In principal, cursurile sunt de programare si pentru programatori. 

Programarea este metoda prin care programatorul instruieste computerul ce are de facut pentru a rezolva o problema. Computerul nu face nimic singur. El executa doar ce poate intelege din liniile de cod transmise, prin limbajul de programare de catre programator.

Programarea este dificil de invatat desi la prima privire nu pare. Ea se bazeaza pe cateva reguli simple si de aceea pare si ea simpla. Complexitatea apare in programele scrise cu aceste reguli care tind sa devina atat de complexe incat sa introduca propriile lor reguli si un nou nivel de complexitate.

Pana la urma, crearea de aplicatii dedicate computerului cu care acesta este nevoit sa rezolve probleme, poate fi privita ca o munca de construire a unui labirint. Depinde de puterea si priceperea celui care creeaza sa ajunga la capatul acestui labirint si nu sa se piarda in el.

Tocmai aici apare greutatea in invatarea programarii. Pe parcursul parcurgerii unui curs online, veti avea momente de disperare si de frustare. Daca sunteti incepator va recomand sa aveti rabdare. Materialul este astfel construit incat, la un moment dat, aproape fara sa va dati seama, informatiile se structureaza si conexiunile care apar va ajuta sa intelegeti din ce in ce mai multe si sa aveti din ce in ce mai multe izbanzi.

Nu va opriti, nu disperati si nu trageti concluzii pripite! Incercati sa aveti rabdare si sa continuati studiul. Incercati sa reluati cateva capitole peste care ati trecut. Reparcurgerea informatiilor va va face bine. Increderea va creste din nou.

Pentru ca programarea este strans legata de matematica ne-am gandit sa oferim si cursuri online de matematica. Exista concepte de baza din matematica foarte des utilizate in programare.

 

Vă rugăm să lăsati niste cometarii cu ce cursuri v-ar plăcea să găsiti pe site-ul nostru. 

Vă multumim!

Lasă un răspuns