• 0736-069-356
  • admin@lanteam-solutions.com
  • Cluj, Romania
Blog

Cum sa cresti invatand?

Auzi din cand in cand intrebarea: oare de ce X invata mai repede, mai usor si mai eficient decat mine?

Cum face? Cum reuseste?

Nu este vorba despre computerul pe care lucrezi, telefon, legatura la Internet sau alte resurse pe care le ai la dispozitie.

Este vorba despre ceea ce alegi să faci, CUM inveti, DE LA CINE inveti.

invata mai repede mai usor mai eficient

Pentru mine o zi in care nu invat este o zi în care nu cresc. Eu vreau să cresc zilnic!

Zi de zi eu vreau sa invat lucruri noi. Asta mi se pare util sa fac.

Vreau sa descopar lucruri noi cu care sa pasesc mai departe. Problema este timpul pentru ca nu intotdeauna este suficient pentru ceea ce vreau sa fac.

Daca inveti numai ca sa inveti, totul este greu si ineficient.

Daca inveti numai pentru examen sau pentru testarea urmatoare, totul se uita dupa eveniment.

Trebuie sa treci de faza in care inveti pentru altii sau pentru examene. Trebuie sa inveti pentru tine! Trebuie sa te intereseze de ce citesti un anumit material, la ce te ajuta, cum cresti daca il intelegi si il retii.

Astazi eu invat pentru ca am nevoie de acele cunostinte ca sa merg mai departe. Invat pentru ca sa pot sa ii invat si pe altii. Invat pentru ca tehnologia se modifica extrem de rapid si trebuie sa fiu la curent cu ce este nou.

Daca nu tin aproape s-ar putea sa nu mai pot prinde din urma valul. Daca nu invat zi de zi sunt constienta ca nu se darama muntii, dar eu nu inaintez cu nimic. Stau pe loc si asta nu este bine deloc!

In unele zile sa cresc inseamna sa predau online niste lucruri pe care le-am invatat mai usor, cat de bine pot eu. In alte zile sa cresc inseamna sa filmez o lectie pentru cursurile mele atat cat este nevoie ca sa fiu multumita ce a iesit.

In unele zile, foarte rar din pacate, a creste pentru mine inseamna a lansa un curs nou.

Pentru toate acestea trebuie sa citesc si sa invat zilnic. Voi ajunge sa invat mai repede mai usor mai eficient

invata mai repede mai usor mai eficient

Trebuie sa parcurg articole de specialitate pentru a ma tine la curent cu ce este nou. Trebuie sa invat mai eficient tehnologii noi si sa fac cursuri despre ele. Trebuie sa intru pe platformele de social media pentru a-i tine pe urmaritorii mei la curent cu ceea ce fac.

 

Daca vrei si alte sfaturi despre cum sa inveti si cum sa cresti, contacteaza-ne si iti vom impartasi din secretele noastre.

Lasă un răspuns