• 0736-069-356
  • admin@lanteam-solutions.com
  • Cluj, Romania

Nu conteaza daca gresesti!

Nu conteaza daca gresesti! Stim toti ca am gresit la inceput! Poate doar, unora dintre noi le este greu sa recunoasca acest lucru.

Trebuie sa fii constient, in permanenta ca procesul de invatare este unul continuu. Vei avea zile bune si zile mai putin bune. Vei avea provocari mai usoare si provocari mai mari.

Totul este sa incepi sa inveti

Totul este sa incepi sa inveti si sa iti fixezi niste obiective in acest sens.

 

Nu conteaza daca gresesti!

 

 

Copii care aleg sa invete programare cu LAN Academy isi dezvolta abilitati de comunicare, de algoritmica si nu in ultimul rand de programare. Profesorii lor au experienta atat ca profesori cat si ca programatori. Copii invata atat programarea computerelor intr-un limbaj de programare cerut pe piata, cat si web development si isi formeaza o gandire algoritmica care o sa ii ajute in multe domenii.

 

Ce obtin la finalul cursurilor?

La finalul cursurilor cu LAN Academy, cursantii stiu vorbi in fata unei camere, stiu argumenta o solutie gasita si implementata de ei, stiu testa solutia gasita si o stiu de asemenea imbunatati daca contextul o cere.

Daca copilul tau a trecut de 9-10 ani el poate incepe sa faca primii pasi pe acest drum. Web design, programare web, editare video si audio, programare, descriere si dezvoltare de algoritmi sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le poate atinge copilul tau intr-un proces firesc, simplu fara presiune si fara constrangeri.

Nu vrea sa devina programator? Crezi ca in viitor va vrea sa urmeze medicina sau artele? Nu este nici o problema. Gandirea structurata ii va fi de ajutor orice si-ar dori sa invete.

Matematica pe care o face cel putin 12 ani in timpul anilor obligatorii de scoala, ii va fi mult mai usor de inteles si de asimilat daca poate sa o gandesca folosind stilul de gandire invatat deja la aceste cursuri.

 

Cariera viitoare

Constructia carierei lui viitoare a inceput! Nu conteaza daca greseste! Nu conteaza daca se impiedica! Important este sa mearga mai departe!

Traiectoria profesionala bazata pe IT este foarte dorita si ceruta pe piata adultilor.

Nu conteaza daca gresesti!

 

Lasă un răspuns