• 0736-069-356
  • admin@lanteam-solutions.com
  • Cluj, Romania

Web-ul modern

Calculatorul electronic, Internetul și World Wide Web sunt cele mai bune invenții ale timpului nostru si sunt de fapt asa numitul WEB modern. Suntem norocoși ca putem să lucrăm astazi cu tehnologii de varf care ne ajuta sa facem descoperiri din ce in ce mai valoroase. Societatea este intr-o dezvoltare continua si la o viteza colosala.

Dezvoltatorii de aplicatii WEB

si nu numai, lucreaza de obicei în companii de tehnologie sau în departamentele de tehnologie ale unor organizații din alte domenii: medical, financiar, aerospatial etc.

O companie de tehnologie este de fapt o companie care isi produce venituriele din exploatarea tehnologiei existente pe piata si crerea de produse informatice pentru diversii lor clienti.

Odata cu dezvoltarea acestor tipuri de companii intrega dezvoltare a societatii s-a modificat.

Una dintre profesiile cele mai cerute pe piata de profil in acest moment este cea de full-stack developer. Acesti developeri lucreaza in diverse proiecte cu o multime de tehnologii. Pe langa faptul ca trebuie sa stapaneasca aceste tehnologii, un astfel de developer trebuie sa aiba cunostinte vaste despre afacerea careia i se adreseaza aplicatia pe care o construieste, structura organizationala a intregii afaceri, cunostinte despre livrarea proceselor pe care le creaza aplicatia etc.

WEB modern

Full-stack developerii

lucreaza in echipe complexe intre care comunicarea este esentiala si duce la o dezvoltare concreta si corecta a aplicatiei. Echipa trebuie sa fie capabila sa dezvolte fiecare specificatie a proiectului in parte, sa gaseasca solutii la toate problemele care apar in procesul de dezvoltare, sa realizeze legaturile intre ele si de asemenea sa repare toate greselile si erorile care apar in procesul de dezvoltare. Numai cand toti acesti pasi sunt realizati, produsul creat este finalizat si poate fi oferit clientului.

WEB modern

Toate acestea au dus la dezvoltarea continua a full-stack developerului de astazi. Echipa trebuie sa contina dev-ops, manageri de proiect, developeri de QA si toti isi aduc contributia prin competentele lor la dezvoltarea intregului produs. Amploarea dezvoltarii unui proiect web astazi este uluitoare si bine inteleasa de cei care fac parte din intregul proces.

Lasă un răspuns